Szállítás és fizetés

doprava
 

.

fizetési lehetőségek

  Online fizetés   FREE

 

 

 

 

 

Sportolási lehetőségek

.

.

  GLS - 72 órán belül szállítunk   25 PLN   Ingyenes 200 PLN-től

 

 

Kártyás fizetési folyamat webáruházunkban
A kártyás fizetés a leggyakoribb fizetési mód. Comgate fizetési átjárónk támogatja a Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákat, valamint az Apple Pay és Google Pay fizetési módot, amely lehetővé teszi, hogy az Apple/Google pénztárcájában tárolt kártyával fizessen. A Comgate fizetési átjáró a kártyás fizetésekkel együtt ismétlődő fizetési, előengedélyezési és kártyamemória funkciókat is kínál.

Fizetési folyamat a fizető fél szemszögéből
A fizetés jóváhagyása után Ön és a vásárló is azonnal értesítést kap a fizetés megtörténtéről, így a megrendelt áru azonnal elküldhető.

Megrendelt árut azonnal elküldjük.Megrendelt árut azonnal elküldjük.

Fizetés az áruház által támogatottól eltérő pénznemű kártyával
Ha a vásárló támogatott kártyával fizet, akkor abban a pénznemben fizet, amelyben a fizetési kártyaszámla van. Ebben az esetben a valutaváltás az ügyfél hazai bankján keresztül történik az aktuális árfolyamon.

Példa:
Egy lengyel nyelven kibocsátott kártyával rendelkező ügyfél vásárol egy olyan üzletben, ahol az egyetlen pénznem a zloty. A vásárló euróban fizet, és a nemzeti bankja az aktuális árfolyamon végzi el a valutaváltást. A bolt tulajdonosa a tranzakciót már a szokásos euró valutában kapja meg.

.

Díjak és számlázás
A kártyás fizetés használata díjak formájában költségekkel jár. A díjak kiszámításának módjáról a díjakról szóló cikkben tájékozódhat. A pénzeszközöknek az üzlet számlájára történő átutalását és a kimutatásokat külön cikkben ismertetjük.

 

.

A banki átutalás folyamata webáruházunkban

.

A banki átutalás két bank közötti pénzátutalást jelent, fizetési kártya használata nélkül. A Comgate fizetési átjáróján ezt a módszert az ügyfelek mintegy 20%-a használja, akik különböző okokból részesítik előnyben: nincs náluk a fizetési kártyájuk, nem akarják megadni a fizetési kártyájuk adatait, túllépték a kártyájukon lévő napi limitet, vagy kényelmesebbnek és gyorsabbnak találják, ha bejelentkeznek az online vagy mobilbankba, és ott erősítik meg a fizetést.

A banki átutalás a legkényelmesebb módja a két bank közötti pénzátutalásnak.

A fizetések biztonsága

.

Az online bankba vagy a mobilalkalmazásba való bejelentkezés garantálja ennek a fizetési módnak a biztonságát - a fizetés megerősítésére csak ott kerülhet sor. A tranzakció feldolgozása során a biztonságot a bankok közötti titkosított kapcsolat garantálja.

Enyereségek az üzlet számára

.

A banki átutalásos fizetési mód felkínálásával vásárlói jelentős részének igényeit elégíti ki, és költséget takarít meg. A banki átutalás feldolgozási költségei alacsonyabbak, mint a kártyás fizetésé, így a tranzakciós díjak is alacsonyabbak.

Comgate fizetési átjáró banki átutalás típusai

.

A Comgate fizetési átjáró többféle banki átutalástípust kínál, amelyek különböznek a megrendelés módjában, a visszaigazolás gyorsaságában és a feldolgozás módjában. Íme a részletek:

Mobilalkalmazáson keresztüli átutalás

.

A mobilalkalmazással történő fizetés iOS vagy Android készülékeken egy felhasználóbarát és gyors fizetési lehetőség. A fizető bejelentkezik a mobilbanki alkalmazásba, és ott megerősíti az előre kitöltött átutalást.

PSD2 fizetés

.

A nyílt banki szabvány (PSD2) banki átutalás alacsonyabb tranzakciós költségeket és azonnali fizetési visszaigazolást kínál. Lengyelországban azonban nem minden bank teszi lehetővé a kényelmes fizetést ezzel a módszerrel.

Online banki átutalás

.

Az előre kitöltött banki átutalás kényelmet kínál a fizető fél számára és azonnali fizetési visszaigazolást. A szolgáltatás banki díjai azonban általában magasak.

QR átutalás

.

AQR átutalások a felhasználói kényelmet alacsony egységköltségekkel ötvözik. Azonban nem minden lengyel bank teszi lehetővé az azonnali banki átutalásokat.

Banki átutalás azonnali visszaigazolás nélkül

.

A banki átutalás a fizetési adatok kézi kitöltésével azoknak szól, akik valamilyen okból nem akarnak vagy nem tudnak kártyával fizetni, és a megszokott módszert részesítik előnyben. A fizetés visszaigazolása a második napon megtörténik.

 

A fizetési szolgáltatásokat a következők biztosítják:

Comgate, a.s.

Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel: +420 228 224 267

 

.

 

.