Bio Matcha Tea Premium 20 x 1,5 g

 
BIO Japánból Ingyenes szállítás Nagyító
  • 1 / 6

A Bio Matcha Tea Harmony 30 db 2g-os tasakot tartalmaz. Ezeknek köszönhetően az eredeti japán Matcha tea állandóan friss marad, és az egyes adagokat nem kell kimérni. Nagyon kézreálló és praktikus.

Elérhetőség A boltban
Ár Ft4 409 ÁFA nélkül
Ft5 600 / db    
Termékkód A105
Márka Kyosun
Márka weboldala kyosun.com
Kategória Matcha Tea
Jótállás 2 év
 

porce

Miért iszunk Matcha teát?

Az eredeti japán matcha számos tápértékének köszönhetően körülbelül 10-szer erősebb, mint a hagyományos zöld tea. Nagy arányban tartalmaz antioxidánsokat, aminosavakat és teofillint. A teofillin a tea koffeinje, amely fokozatosan, 3-6 óra alatt szabadul fel, és így jótékonyabb hatással van az emberi szervezetre. A Matcha tea az egyetlen tea, amely körülbelül 30% rostot tartalmaz. 

A Bio Matcha Tea rendszeresen tesztelt?

Igen, a matcha minden tételét teszteljük e.coli, penész vagy akár növényvédő szerek szempontjából. Az eredményeket rendszeresen közzétesszük, és bármikor kérheti őket. Ha vizsgálatot kér, egyszerűen adja meg a tételszámot, amelyet a zacskó hátoldalán talál. A rendszeres tesztek garanciát jelentenek a minőségre, és ha más márkájú matcha teát akarsz vásárolni, fordíts külön figyelmet a válogatásra. A Kínából származó olcsó helyettesítő termékek közel sem rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, mint a valódi japán matcha. Kérje az eladótól a naprakész teszteket, amelyeknek mindig meg kell egyezniük az aktuálisan kínált tea tételével. 

Bio Matcha tea értékelése

A Bio Matcha Tea Harmony 7 alkalommal - 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 - nyerte el a Heureka.cz oldalon az Év Terméke díjat tea kategóriában.

A Bio Matcha Tea Harmony 7 alkalommal nyerte el az Év Terméke díjat tea kategóriában.

 

Hol termesztik az Organic Matcha Tea Harmony-t?

A teát Japán Nishio és Shizuoka régióiban termesztik. 

A teát Japánban termesztik.

 

 

 

palackok

Hogyan készül a Bio Matcha tea?

A Matcha tea elkészítéséhez ideális eszköz egy tégely vagy egy újrazárható üveg. Öntsön egy 2 g-os adag Matcha teát az edénybe, és hideg vagy meleg vízben jól rázza fel. Melegen elkészítve a hőmérséklet nem haladhatja meg a 70 °C-ot. Olyan shakerek széles választékát is kínáljuk, amelyek élelmiszerrel való érintkezésre tanúsítottak, és nem tartalmaznak nemkívánatos anyagokat, mint például BPA-t. Recepteket itt talál.

.

 

 

Mi az ajánlott napi adag?

A felnőttek számára ajánlott napi adag 4-6 gramm. Terheseknek, szoptatósoknak és gyermekeknek körülbelül 2 gramm naponta. 

Hogyan tároljuk a Matcha teát

A kiváló minőségű zacskóban a Matcha tea nagyon könnyen tárolható. Minden egyes zacskó úgy van kialakítva, hogy megvédje a teát a levegőtől és a fénytől. A levegő és a fény a legnagyobb ellensége ennek a terméknek. Ezért nem biztos, hogy érdemes személyes fogyasztásra 100+ grammos csomagot vásárolni (amelyet nem véd meg ezektől az elemektől a védőburkolat). A tea néhány napon belül elveszti színét, ízét és aromáját. 

Milyen hosszú a termék eltarthatósági ideje? 

A Bio Matcha tea eltarthatósági ideje 24 hónap. 

A Bio Matcha tea eltarthatósági ideje 24 hónap.

A Bio Matcha tea tartalmaz allergéneket? Van-e valamilyen kockázata a tea fogyasztásának? 

Nincsenek ismert allergének ezzel a termékkel kapcsolatban. A Bio Matcha teát nem ajánlott éhgyomorra fogyasztani. Ez egy nagyon erős tea, és éhgyomorra hányingert okozhat. 

Hol készül a termék?

A Bio Matcha tea eredete Japánban van, a 2g-os tasakokba való csomagolást pedig a Kyosun s.r.o. végzi itt, a Cseh Köztársaságban. 

 

 
Súly 0.05 kg