Bio Matcha Tea Delicacy 30 g

 
BIO Japánból Ingyenes szállítás Nagyító
  • 1 / 5

A Bio Matcha Tea Delicacy egy valódi japán matcha tea a legmagasabb minőségből. Elsősorban hagyományos elkészítésre tervezték a japán teaszertartás stílusában, ami kihozza aromáját, édes ízét és mélyzöld színét.

Elérhetőség A boltban
Ár Ft8 701 ÁFA nélkül
Ft11 050 / db    
Termékkód A104
Márka Kyosun
Márka weboldala kyosun.com
Kategória Matcha Tea
Jótállás 2 év
 

Miért iszom Matcha teát?

A matcha tea egy hagyományos tea, amelyet a japán teaszertartásban használnak. A tealeveleket bársonyos porrá őrlik, amely vízben nem oldódik, és fogyasztása számos jótékony anyaggal látja el a szervezetet. magas az antioxidánsok és aminosavak, különösen a teofillin, a természetes koffein, amely 3-6 óra alatt szabadul fel. Így kedvezőbb választás a szervezet számára, mint a például a kávéban található koffein. A stressz-szintet is csökkenti, és segít a koncentrációban. Az L-teaninnak köszönhetően jó hangulatot idéz elő, és támogatja a dopamin és a szerotonin termelődését. A matcha a fogyást is elősegítheti, mivel akár 40%-kal is felgyorsítja az anyagcserét.

Milyen minősítésekkel rendelkezik az Organic Matcha Tea Delicacy?

A Bio Matcha Tea Delicacy a legmagasabb minőségű matcha. A prémium minőség garantálása érdekében viseli a Bio címkét, amelyet a Matcha Tea 2013-ban kapott, mint az első matcha teával kereskedő cég. A Matcha Tea minden évben sikeresen megvédte ezt a védjegyet. Az Állami Egészségügyi Intézet által kiállított, a termék egészségbiztonságát igazoló tanúsítvány magától értetődő. A japán matcha beszállítók is rendelkeznek minőségi tanúsítványokkal. JAS, OCIA, USDA, Bureau Veritas, ISO 9001, Kosheer és mások. 

A Bio Matcha teát rendszeresen tesztelik?

A Bio Matcha Tea Delicacy rendszeresen tesztelik, mert a rendszeres tesztelés a minőség garanciája. Minden frissen importált tételt mindig megvizsgálunk nehézfémek, növényvédő szerek, penészgombák vagy e-coli baktériumok szempontjából. E vizsgálatok eredményei szabadon hozzáférhetőek, de elektronikus úton is kérheti a megvásárolt tétel vizsgálatát. Csak adja meg a tételszámot az e-mailben, amely a doboz alján található. Ha úgy dönt, hogy más márkájú matchát vásárol, kérjük, nagyon figyeljen arra, hogy a tényleges tesztek megfeleljenek az aktuálisan kínált tételnek. Minden esetben kérjen teszteket az eladóktól. A piacon sok olcsó, gyakran kínai eredetű helyettesítő van, amelyek nem érik el ugyanazt a minőséget, mint a valódi japán matcha.

Hol termesztik a bio matcha teacsemegét?

Ezt az exkluzív teát Kagoshima térségében termesztik és szedik kézzel.

Mi az ajánlott napi adag?

A felnőttek számára ajánlott napi adag 4-6 gramm. Terheseknek, szoptatósoknak és gyermekeknek körülbelül 2 gramm naponta. 

usucha

Hogyan készül a Bio Matcha teacsemege?

A Bio Matcha Tea Delicacy a matcha legmagasabb minőségi osztálya, és ideális a hagyományos módon történő elkészítéshez. A japán teaszertartást úgy végzik, hogy a matchát egy chawan teás tálba öntik egy bambusz chasaku kanál segítségével. A teát 70°C-os vízzel öntik fel, és bambusz habverővel időnként megkeverik. Usucha, a tea enyhébb változata, 70 ml vízhez 2 teáskanál chasakut vagy egy teáskanál teát parancsol, és erőteljesen, M betű alakban keverjük meg. Az erősebb tea, a koicha, esetében 3-4 teáskanál chasakut vagy 2 teáskanál teát használjunk 40 ml vízhez. A koicha sűrűbb állagú, és gyengéd körkörös mozdulatokkal keverjük. Az organikus Matcha teakülönlegesség hideg vízben is elkészíthető, olyan Matcha tea palackban vagy shakerben, amelyek élelmiszerrel való érintkezésre alkalmasak, és nem tartalmaznak olyan nemkívánatos anyagokat, mint a BPA. 

Hány gramm matcha van a csomagban?

Egy lapos üveg Bio Matcha Tea Delicacy 30 gramm finom matcha tea port tartalmaz.

Hogyan tároljuk a Matcha teát?

Mi módon tároljuk a Matcha teát?

A doboz megvédi a teát a levegőtől és a fénytől, azoktól az elemektől, amelyek leggyakrabban kiváltják a matcha tea romlását. Az üveget gondosan zárja le, és tárolja hűvös, száraz helyen. A felbontott csomagot kb. két hónapon belül ajánlatos elfogyasztani, mivel ez a termék nem védőgázba van csomagolva, így viszonylag gyorsan veszít a színéből, ízéből és aromájából. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a tea ez idő után ne lenne iható, csak a minősége nem lesz olyan, mint a frissen forgalmazott teáé.

Mi a termék eltarthatósági ideje?

A Bio Matcha tea eltarthatósági ideje 24 hónap. 

A Bio Matcha teacsemege tartalmaz allergéneket? Vannak-e a tea fogyasztásával kapcsolatos kockázatok?

Nincsenek ismert allergének ezzel a termékkel kapcsolatban. A Bio Matcha teát nem ajánlott éhgyomorra fogyasztani. Ez egy nagyon erős tea és éhgyomorra hányingert okozhat. 

Hol készül a termék?

A Bio Matcha teát Japánban termesztik és csomagolják konzervdobozba, a Kyosun Ltd.

 

 

Súly 0.08 kg